E-book

E-book

E-book

Schrijf in no time onweerstaanbare webteksten!

Een leuk tekstje is niet genoeg om mensen te overtuigen. Ontvang dan dit gratis E-book met 20 pagina’s vol praktische schrijftips om mensen in actie te laten komen!

 • 1

  Van een lezer een klant maken

  In het E-book leer jij alles over doelgroepbepaling. Alleen zo vind jij de juiste toon en raak je de lezer in het hart!

 • 2

  De perfecte opbouw

  Jij weet na het lezen van dit e-book hoe jij je tekst moet opbouwen. Je leert actief schrijven, komt tot de kern en brengt de boodschap krachtig over.

 • 3

  Een sterke call to action is goud

  Een sterke call to action maakt nieuwsgierig en zet de lezer aan tot actie.

 • 4

  Puntjes op de i

  The finishing touch van een tekst. Dat is het allerlaatste onderdeel van dit e-book. Bovendien krijg je een aantal bonustips waarmee jij onweerstaanbare teksten schrijft.

Blije klanten en lezers.

Freek Verbeet
Health professional en coach

Ik heb je e-book helemaal gelezen, omdat ik schrijven ontzettend leuk vind. Door jou ben ik zinnen korter gaan maken. Zelfs gaan kijken naar taalniveau B1. Je beschrijft interessante tips. Vooral pakkend en doorslaggevend voor een tekst. Een eerlijk advies over bepaalde stijlen en niet standaard kiezen voor één stijl. Ben meteen begonnen met de persona. Zo kwam ik erachter dat ik 4-5 jaar geleden te wetenschappelijk schreef. Tof. Vooral het voorbeeld met de Senz-paraplu. Zoiets wil ik ook gaan toepassen bij mijn diensten. Aangezien ik weet welke probleemgebieden/pijnpunten mijn doelgroep heeft.

Peter van Limbeek
Ceo at Bright Brown

Van niets iets maken is al knap, maar als je dat kan met het schrijven van teksten vind ik dat extra knap. En dat is wat mij betreft precies de meerwaarde van Sander. Sander schrijft best veel voor ons en heeft vaak aan een aantal steekwoorden genoeg om er een pakkende tekst van te maken. En of hij nou wel of geen affiniteit heeft met het onderwerp, hij zorgt er telkens voor dat het voor de lezer tóch interessant leesvoer is.

Karin Groot
Communicatieadviseur – Univé Noord-Holland

Wij hebben Sander diverse teksten laten schrijven voor onze organisatie, van interviews tot blogs over producten – de ene tekst wat informeler dan de ander. Het fijne van Sander’s schrijfstijl is dat hij de soms wat zwaardere of lastige onderwerpen toegankelijk maakt. Zo bouwt hij een brug tussen verhaal en publiek, iets waar wij precies naar op zoek waren.

Mariska Meendering – Van Dasselaar
Inside Sales & Marketing

Na ons korte contact op Linkedin vorige week je e-book mogen ontvangen, waarvoor dank! Bij The Inside zijn we momenteel bezig met een nieuwe website (bouwwerk is klaar, de content zo goed als.) En voor mijn finishing touch op de teksten mistte ik de ervaring en feeling met schrijven, maar door dit e-book lukt het me wel! Bedankt voor de goeie tips en ik kijk nu al uit naar de extra tips die je gaat sturen! 😊

Ga voor een onweerstaanbare tekst!

Na het lezen van het E-book ben jij natuurlijk nieuwsgierig. Of misschien wil je nu al meer weten over het schrijven van onweerstaanbare teksten. Plan dan nu een brainstormsessie met mij in!


Of lees een blog.

Wanneer gebruik je een komma? Uitgebreide handleiding!

28 februari 2021

Zo houd je een interview: 4 interview tips

28 februari 2021

Zo schrijf jij direct een waardevolle blog!

28 februari 2021

Hoe je direct een goede landingspagina schrijft

28 februari 2021