Over mij

Over mij

Over mij

Copywriter met een eigen koppie

Met veel plezier glijden mijn vingers over het toetsenbord om onweerstaanbare teksten te schrijven. Dit doe ik voor verschillende bedrijven en dagbladen. Het uitgangspunt van mijn tekst is altijd om lezers in actie te laten komen. Webteksten schrijven die emoties losmaken. Van een persoonlijk verhaal of inspirerende LinkedIn post tot aan een SEO-tekst. Hoe ik het doe? Mijn boerenverstand + een dosis creativiteit = onweerstaanbare tekst. Zo maak je van lezers klanten!


‘’Een onweerstaanbare tekst is net als een flats vogelpoep op je auto. Het blijft plakken.”

Hoe ik het doe?

  • Geen praatjesmaker, maar ook absoluut geen meeprater. Weinig poespas en to the point. Zeg jij ‘ja’ en ik ‘nee’? Dan kom ik altijd met een argument. Ik zet alles op alles om jouw tekst onweerstaanbaar te maken.
  • Ik neem mezelf niet bloedserieus en ben in voor een dolletje. Heb een eierenverslaving (wel het liefst gekookt) en loop vrijwillig met belachelijke sokken.
  • Elk onderdeel van een tekst heeft behoefte aan liefde. Het is net een mens. Vandaar dat elk aspect bij mij tijdens feedbackrondes de aandacht krijgt. Van structuur tot aan woordkeuze, ik laat niks aan het toeval over!

Schop die saaie tekst de deur uit

Jouw krachtige teksten zo snel mogelijk omarmen?


‘’Geen tijd om te schrijven of geen zin? Klaar voor onweerstaanbare copy? ”
Doe mijn zo’n tekst!

Iedere week ondernemerstips van inspirerende gasten. Waarom irriteren als je kunt leren? Luister dan naar de ‘Ondernemer Erger Je Niet podcast’!

Blije klanten!